Futbol

Diaby ile ilgili dikkat çekici yorum: Maçın kahramanı olabilir

TRT SPOR’da yayınlanan “Spor Akşamı” programında Beşiktaş’ın Antalyaspor’la oynayacağı mücadeleyi değerlendiren Tarık Üstün, siyah-beyazlı ekibin Malili oyuncusu Abdoulay Diaby’nin maçı kahramanı olabileceğini kaydetti.

Üstün, “Hep merak ediyoruz, pandemi sürecini oyuncular nasıl geçirdi? İçeriden aldığımız bilgilerde, bir oyuncudan bahsediliyor sürekli. Beşiktaş-Antalyaspor maçının karamanı büyük bir ihtimalle Diaby olabilir. Muazzam bir performansla dönmüş. Antrenmanlarda olağanüstü iyi durumdaymış. Eğer bu durumunu yansıtabirse bambaşka bir Diaby izleyebiliriz. Çünkü geldiğinden bu yana Beşiktaş’a pek katkı sağlayamadı” diye konuştu.

Bazı oyuncuların pandemi sürecinden farklı döndüğüne dikkat çeken Tarık Üstün, buna Bayern Münihli Leon Goretzka’yı örnek gösterdi.

Üstün, “Bazı futbolcular pandemi sürecini çok iyi atlatmış. Çok belirgin bir değişimle geri dönen Almanya’da biri var, Goretzka. Diaby de hemen hemen ona benzer gelmiş. Hem kas kütlesi olarak hem antrenman performansı olarak. Goretzka’nın muazzam fiziksel değişimine benzer tam olarak hazır gelen oyunculardan birinin de Diaby olduğunu söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı