Basketbol

Dev final öncesi basın toplantısı

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final maçı öncesi Anadolu Efes baş antrenörü Ergin Ataman ve oyuncu Shane Larkin, FC Barselona baş antrenörü Sarunas Jasikevicius ile oyuncu Pau Gasol, oyuncu basın toplantısı düzenledi.

Ergin Ataman konuşmasında şunları kaydetti: 

“Türk Koç olarak kazanıp kazanmamın hiçbir önemi yok. Önemli olan Anadolu Efes takımının hak ettiği gibi iki yıldır oynadığı mükemmel oyunun ödülünü alması. 

Anadolu Efes iki yıldır oynadığı iyi basketbolu artık kupayla taçlandırmalı. Oyuncularım finalde gerekeni yapacak, buna inanıyorum.Buraya final oynamaya değil, kupayı almaya geldik. İki takım da zorlu yarı final maçları oynadı. Şimdi ise final zamanı. Yorgunuz fakat elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Maçtan önce bana ‘Finalde hangi takımla oynamak istersin?’ diye soranlara ‘Barcelona’yı tercih ederim.’ demiştim ve Barcelona geldi.Göze hoş gelen bir basketbol ortaya koyuyoruz.” 

“Şampiyonluğa inancımız tam” 

Anadolu Efes oyuncusu Shane Larkin ise “Hedefimiz burada olmaktı ve finale çıkma hedefimizi gerçekleştirdik. Yarını bekliyorum. Anadolu Efes’in gününde olması çok önemli. Finaldeyiz, umarım şampiyon olacağız. Şampiyon olacağımıza inancımız tam” dedi. 

 FC Barcelona baş antrenörü Sarunas Jasikevicius da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Nick Calathes’in durumu maç saatinde belli olacak. Sakatlığı ciddi değil. Her şeyi doğru şekilde yaptığımızı söyleyemem” diye konuştu. 

 Pau Gasol, “Takımıma şampiyonluk yolunda katkı sağlamak istiyorum. Bana bu turnuvada oynama şansı verildiği için müteşekkirim. Çok fazla oynayacak maçım kalmadı. Sadece eğleniyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.” şeklinde konuştu. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı