Futbol

David Luiz’e 400 bin tweet atıldı

Premier Lig’de hasret sona erdi. Koronavirüs nedeniyle ertelenen lig 100 günlük aranın ardından başladı.  İngiltere’nin özlenen futbol günlerinde Manchester City 29’uncu hafta karşılaşmasında Arsenal’i konuk etti. Pep Guardiola ve öğrencilerinin 3-0 galip geldiği maça Arsenal’in savunma oyuncusu David Luiz damga vurdu. 

Brezilyalı oyuncu savunmada yaptığı hatalar ile takımının mağlubiyetinde önemli rol oynadı. İlk yarının son anlarında topu sektiren David Luiz, Rahim Sterling’in attığı gole engel olamadı. David Luiz’in savunmadaki hataları 2’inci yarıda da devam etti. 

Mancester City’li oyuncu Rihad Mahrez’i ceza alanında düşüren Brezilyalı savunma oyuncusu, 49’uncu dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Maç sonrası Arsenalli savunmacı için eleştiri yüklü yaklaşık 400 bin tweet atıldı.

Sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Arsenal, İngiliz medyası tarafından da yoğun bir şekilde eleştirildi. Son yıllarda beklenenden uzak bir performans sergileyen Londra ekibi, 40 puanla 9’uncu sırada yer alıyor.

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı