Biyografi

Conor McGregor Kimdir?

Dünyaca ünlü dövüşçü Conor McGregor eski UFC Tüy siklet şampiyonudur. Günümüzde ise UFC Hafif siklet şampiyonu ünvanının sahibidir. İrlanda’lı sporcu 1988 yılında Dublin’de dünyaya gelmiştir.

Özellikle dövüş öncesi rakipleri hakkında konuşmaları ile gündeme gelen Conor söylediği yeneceğim döveceğim gibi iddialı sözlerine ring’e yansıtması ilede ünlüdür.

Annesi Margaret, babası ise Tony McGregor’dur. Erin ve Aoife isimlerinde iki kız kardeşi vardır. Henüz 12 yaşında kick boks ve boks sporlarına merak sarmış ve kısa sürede İrlanda’da boks şampiyonluğu yaşamıştır.

İlk MMA maçını 2007 senesinde Kieran Campbell ile gerçekleştirmiş ve karşılaşmayı nakavt ile kazanmıştır. Ardından tüy siklet ve hafif siklet şampiyonlukları yaşamış 2013 yılında UFC ile sözleşme yapmıştır. İlk UFC maçını ise Marcus Brimage’ye karşı gerçekleştiren Conor bu maçıda nakavt ile kazanmış ardından Diego Brandao, Max Holloway, Dennis Siver ve Dustin Poirer ile karşılamış ve tüm maçlarını nakavt ile kazanarak bütün dünyanın gözleri kendisine çevrilmiştir.

Conor McGregor evli değildir ancak sevgilisi Dee Devlin ile birlikte yaşamaktadır. Bu birliktelikten Conor Jack McGregor Jr. isminde bir oğlu vardır. En son efsane isim Floyd Mayweather ile Las Vegas’ta boks karşılaşmasına çıkmış ve 10. raundda teknik nakavt ile maçı kaybetmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı