Galatasaray

“Çok mutluyum, tarifi mümkün değil”

Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında evinde oynadığı ALG Spor’u 2-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen, “Çok mutluyum. Galatasaray’ın isminin olduğu yerde hep söyledik sezon başından beri hayallerimiz var. ‘Biz şampiyon olacağız’ dedik. Şampiyon olmalı, Avrupa’da Türk olmayan takımları yenmeli, Şampiyonlar Ligi’ne gitmeli. Böyle büyük bir camiada şampiyon olduğumuz için çok mutluyum, tarifi mümkün değil” diye konuştu. Şampiyonlar Ligi için hemen çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Ülgen, “Gelecek senenin takımını yapıp, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz”şeklinde konuştu.

Metin Ülgen son olarak şampiyonluğu Galatasaray camiasına armağan ettiklerini söyledi.

Ebru Topçu: Hayalimi yaşıyorum

Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın golcüsü Ebru Topçu, şampiyonluk dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, “Hayalimi yaşıyorum. Bu arma için iki yıldır çok emek verdik” dedi.

Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında evinde oynadığı ALG Spor’u 2-0 mağlup etti ve şampiyon oldu.

Maçın ardından konuşan sarı-kırmızılıların golcüsü Ebru Topçu, “Çok şükür, çok mutluyuz. Diyecek çok fazla kelimem yok. Şu an hayalimi yaşıyorum. Ailem, sevdiklerim hepsi burada. Hepimiz çok mutluyuz. Bu arma için iki yıldır çok emek verdik. Çok gururluyuz. Bu sezon 15 golle oynadım. Takıma katkım olduysa ne mutlu. Hepimiz çok mutluyuz” diye konuştu.

Emine Ecem Esen: Tarihe geçtik, gurur verici

Galatasaray Kadın Futbol Takımı Kaptanı Emine Ecem Esen, sezonu şampiyon tamamladıkları için çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Tarihe geçtik. İlk şampiyonluğumuz. Gurur verici, tarifsiz duygular” dedi.

Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 30. ve son haftasında evinde oynadığı ALG Spor’u 2-0 yenerek sezonu şampiyon tamamladı.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların kaptanı Emine Ecem Esen, “Tarifsiz bir duygu. Sezon başında hedefimiz belliydi. Yeri geldi liderliği kaybettik, ikinciliğe geriledik. Yeri geldi haftalarca liderliğimizi sürdürdük. Sezonun sonunda bugün kupa bizim ellerimizde yükselecek. Bunun tadını çıkarmak istiyoruz. Emeği geçen, arkamızda duran, desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkürler. Bu saatten sonra ülkemizi en iyi şekilde Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek istiyoruz. Tarihe geçtik. İlk şampiyonluğumuz. Gurur verici, tarifsiz duygular” ifadelerini kullandı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı