Biyografi

Claude Puel Kimdir?

Claude Puel hakkında merak edilen soruların cevapları. Kaç yaşında? günümüze kadar hangi takımları çalıştırdı? Kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografisi.

1961 yılında Fransa’da dünyaya gelen Fransız teknik adam Corinne Puel uzun yıllar Monaco takımında forma giymiş 1996 yılında futbola veda etmiştir.

Jübile yaptığı sezon Monaco takımının kondisyon antrenörlüğünü, bir yıl sonra ise Monaco B takımının Teknik Direktörlük görevini üstlenmiştir.

1998 yılında Antrenör, 1999 yılında ise Monaca A Takımı teknik direktörlüğüne getirilmiştir. Daha sonra sırası ise LOSC Lille, Olimpik Lyon, OGC Nizza, Southampton ve Leichester City takımlarında Teknik direktör olarak görev yapmıştır.

2018 yılında ise takımı başkanlığına seçilen ‘un Claude Puel’i teknik direktör olarak takımın başına getirmek istediği açıklanmıştır.

Claude Puel, Corinne Puel ile evlidir ve bu evliliğinden iki oğlu vardır. Onlarda babasının izinde gitmektedir. Gregoire Puel Ajaccio takımında, Paulin Puel ise Monaco B takımında forma giymektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı