Futbol

“Çıkışımızı sürdüreceğiz”

Hatay’da olmaktan mutlu olduğunu, futbolu Hatayspor’da da bırakabileceğini söyleyen Munir, en çok künefeyi sevdiğini belirtti.

Süper Lig’de 13 hafta itibari ile 26 puanla ikinci sırada yer alan Hatayspor, kalesinde gördüğü 10 golle Konyaspor ile birlikte ligin en az gol yiyen takımları arasında yer alıyor. Bu sezonki çıkışını ve zirve takibini sürdüren bordo-beyazlı ekibin başarılı kalecisi Munir Mohamedi bu başarının takım olmaktan geçtiğini söyledi.

32 yaşındaki Munir Mohamedi daha önce de Türkiye’den teklif aldığını belirterek, “2018 Dünya Kupası’ndan sonra birkaç Türk takımından teklif aldım. Ama İspanya’daydım, kontratım vardı, kendi şehrime yakındım. Orada rahat olduğum için kalmayı tercih ettim” dedi.

Faslı kaleci, takım halinde defans hatlarını korudukları takdirde başarılı olacaklarını belirterek, “Tabi ki iyi gidiyoruz. Ligin en az gol yiyen takımıyız ama bunu bana bağlamamak lazım. Çünkü bunu takım olarak yapabiliyoruz. Sadece defanstan, kaleciden değil forvetten süregelen defans kurgusu bu. Ama oyuncuların yapması gereken bunlar, ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü ne kadar takım halinde defans hatlarını korursak o kadar başarılı oluruz. Bunu sadece bana bağlamamak lazım. Ayrıca eğer böyle devam edersek ligin sonlarına doğru en az gol yiyen takım çıkışımızı sürdüreceğiz. Böyle de devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı