Süper Lig

Cihat Arslan: Dezavantajlı duruma düştük

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın güzel bir atmosferde oynandığını belirterek, şunları kaydetti:

“İyi bir takıma karşı oynadık. Biz de gelişim göstermiştik. İyi bir takım haline geldik. Tabii son dönemde olumsuzluklar yaşandı. Biraz fiziksel olarak da zihinsel olarak da aşağıya indik. Ama bu haftaya özel 3 tane düşme hattındaki takımın önemli maçları vardı. Adanaspor biraz avantajlıydı, Altay ile oynuyordu. Tuzla, Sakarya ile biz de burada oynadık. Hem üçüncülük mücadelesi hem de düşme mücadelesi vardı sahada. Bazen futbol kağıda sığmıyor. Alınan 1 puan, 3 puan fark etmiyor, bazen farklı şeyler oluyor. Bu haftanın en büyük sürprizi Sakarya’dan geldi. Bizi üzen bir durum oldu. Öne geçtik, koruyabilirdik, kötü bir gol yedik. Sakaryaspor’un yenilgisinden sonra bu 1 puanın çok fazla bir değeri kalmadı.”

Maç 1-1 iken riske girdiklerini anlatan Arslan, “Stoperleri gönderdik. Ondan sonrası 1 puan olarak göründü. Sakaryaspor’un mağlubiyetiyle avantajlıyken dezavantajlı duruma düştük. Sakaryaspor yense belki 3’üncülüğü garantiliyordu. Süper Lig yolunda en büyük avantajı Sakaryaspor elde edecekti ama bir sürpriz gerçekleşti.” değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı