Beşiktaş

Ceyhun Kazancı’dan Sosa açıklaması!

Ajans Beşiktaş – Trabzonspor sonrası Fenerbahçe’ye imza atan ve beklentilerin uzağında kalan Jose Sosa sözleşmesinin bitişi ile birlikte sarı lacivertli ekiple yollarını ayırmıştı. Fenerbahçe’ye yıldız transferi olan imzayı atan Jose Sosa forma giydiği karşılaşmalarda vasatın üzerine çıkamadı.

MAGAZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞMEDİ

Fenerbahçe tribünleri ile de yıldızı barışmayan Jose Sosa futbol sahasından çok saha dışındaki magazin haberleri ile gündeme gelmişti. Trabzonspor formasıyla kaptanlığa kadar yükselerek çıktığı 99 karşılaşmada 16 gol 19 asistlik katkı sağlayan Jose Sosa, Fenerbahçe ile ise 63 karşılaşmada 4 gol 5 asistlik performans ile beklentilerin çok uzağında kalmıştı.

CEYHUN KAZANCI’DAN AÇIKLAMA

Arjantinli yıldızın adı transferde Beşiktaş’la anıldı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun 2014-2016 arasında forma giydiği siyah-beyazlılara geri döneceği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili Beşiktaş tarafından açıklama geldi. Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Jose Sosa iddiaları hakkında A Spor’a açıklamalarda bulunurken transferiddialarını yalanladı. Beşiktaş’ın Sosa’ya dair bir ilgisi bulunmuyor.

SÜPER LİG EKİPLERİ İLGİLENDİ

Jose Sosa ile Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Karagümrük ve Gaziantep FK ilgilenmişti. Gaziantep FK ve Ankaragücü bu transferde ilgiden öteye geçmezken Fatih Karagümrük’ün transferde ciddi girişimleri olduğu iddia edilmişti.

37 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe kariyerinde forma şansı bulduğu yetersiz süre ve gece hayatı nedeniyle yaşadığı kondisyon eksikliği sonrası yaşının da verdiği yorgunluk sonrası futbolu bırakma noktasına geldiği gündemde yer almıştı.

Jose Sosa’nın aktif futbol kariyerine son vermeyi düşünmediği gelen bilgiler arasında. 37 yaşındaki oyuncunun ülkesinin takımlarından Estudiantes’le de görüştüğü ifade edildi.

Sosa’nın önümüzdeki günlerde kariyerine nerede devam edeceğine dair karar vermesi bekleniyor. (Milliyet)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı