Beşiktaş

Cenk Tosun: Derbinin önemini herkes biliyor

Beşiktaş’ın forvetleri Cenk Tosun ve Wout Weghorst, HangiKredi Ümraniyespor maçında 2’şer gol kaydetti. İki isim mücadele sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun: “Güneş doğdu, güzel bir başlangıç oldu”

Cenk Tosun, yaptığı açıklamada, “Güneş doğdu, güzel bir başlangıç oldu. Şenol Güneş’le gün geçtikçe daha iyi olacağız. Defansta çok pozisyon verdik. Bu maçı iyi analiz edip derbiye hazırlanacağız. Uzun zaman sonra ilk 11’de oynadım. Üzerimde güzel bir yorgunluk var. İki gol attım, üç puanı aldık. Hocama ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Galatasaray maçına üç puan için gideceğiz. Takıma güveniyorum. Derbinin önemini herkes biliyor. Hocamız o maça bizi en iyi şekilde hazırlayacaktır” dedi.

Weghorst: “Etrafımda Cenk gibi oyuncular olsun isterim”

Wout Weghorst ise şunları kaydetti:

“İyi bir performans gösterdik. Beş gol attık daha fazla gol bulabilirdik. İki gol yedik, bunun üzerinde durmalıyız. Hatalarımızı düzeltip önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Cenk’le beraber oynamak bize enerji veriyor. Etrafımda Cenk gibi oyuncular olsun isterim. Bu durum fırsatlar ortaya çıkartıyor. Daha iyi olmayı hedefliyoruz.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı