Futbol

Çebi’den Dorukhan açıklaması

Lig Radyo’ya konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer çalışmaları ve futbolcuların maaşları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çebi, ”Futbolcularımızın hepsine onlarla devam etmek istediğimiz söyledik ancak maaşlar eskisi gibi olmayacak” dedi.

Çebi, Dorukhan Toköz ile ilgili ise ”Dorukhan Toköz ile 1,5 yıllık sözleşmemiz var. Neden bunlar gündeme getiriliyor anlamıyorum. Dorukhan Toköz hakkını alacaktır, gereğini yapacağız.’‘ ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Özyakup yorumu

Ara transfer döneminde Hollanda ekibi Feyenoord’a kiralık oalarak giden Oğuzhan Özyakup’un durumuna da değinen Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

”35 milyon euro bütçemiz olacak gibi duruyor çünkü çok güzel kontratı olan oyuncular var, gitmek istemiyorlar. Bu kadar ederler mi, etmezler mi onu konuşmuyorum. Oğuzhan Özyakup kendini toparlamak için gitti. Kendini toparlayamadıysa kalabilir. Ancak biz de Oğuzhan’ı istiyoruz artık. Hem Dorukhan hem de Oğuzhan ile devam etmek istiyoruz. Ancak zorla güzellik olmaz.”

Bırakmam Seni Kampanyası

Kampanyaya taraftarların ilgi gösterdiğini belirten Çebi, “Şu ana kadar iş adamlarımızdan destek alamadık. Umarım önümüzdeki haftalarda alırız. Bırakmam seni tshirtleri, piyango çekilişleri olacak. 9-10 Ağustos gibi bir kanalda uzun bir yayın yapacağız” dedi.

Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın ile aralarında sorun olmadığını yineledi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı