Beşiktaş

Çarşı’dan ‘Özkaynak’ açıklaması

Ajans Beşiktaş – Beşiktaş’ta Emirhan İlkhan’ın Torino ile anlaştığı haberleri büyük yankı uyandırdı. 
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Rıdvan Yılmaz’ın ayrılması ve Emirhan İlkhan’ın transferi sonrasında açıklama yaptı.

Çarşı yaptığı açıklamada :

Özkaynaktan yetişen sporcularımızın Avrupa’nın gelecekteki liglerinde olacaklar için bir ön aday teşkil edecekler. Kendilerinden fazla ilgiden memnun kalacaklar. Beşiktaş’ın evlatlarının her zaman çok daha iyi durumda olmalarına rağmen.  Hangimiz evlatlarımızın iyi bir gelecekleri?  Hangimiz başarıları ile sevinmezler?

Çocuklarından beklentilerimiz bir aileleri olduğunu unutmama!

Bu çok değerde özkaynaktan yetişme kendi öz evlatlarımızın üç-beşe çıkarılmış ise ilk öncenin yanlış ilikleştiğini gösterir. Yukarı çıktığınızda bir bakıyorsunuz ki iki yakanız bir araya gelmiyorsunuz.

Rıdvan Yılmaz ve Emirhan İlkhan’ın Beşiktaş’ımızdan ayrıştırma süreçlerinde, her durumda olduğu gibi bizi üzen koşulları vardır.  Okuldayken Beşiktaş’ın yaşlarında futbol oynayanlar, emek veren, onun maçı, onun sezonlayamamız evlatlarımızı o büyük bekleyişin sonra tam da dada umuduyla kavuşmuşken erkenden gidişini izlemek, onları Beşiktaş formasıyla sahada seyrederken dolaşmaktır.  İkinci bir düşünceyle da bumüzün maddi güzel ifade edilme çabasıdır. Rıdvan ya da Emirhan’ın satışından 10 alsak sevinicekiz de bizi yaralarlar için. Beşiktaş’ı insanlar olarak para değil, insan örneğimiz için. Bir Emirhan’ın, bir Rıdvan’ın o sahaya 1 karşılaşma değil, 17 gidişatlarının 10 sonunda çıkabildiğini düşündüğümüz için.

İşletmenin en değerli sporlarından olan değerli hocamız Serpil Hamdi Tüzün ile bağlayalım. Der ki;  Altyapı den zaman, duvardır, penceredir, kanalizasyondur, bu tip şeyler geliyoruz. Biz insanla uğraşıyoruz saflık, temizlik var. Çocuklar gibi.

Neyse ki Beşiktaş’ta en iyi şekilde çalışacaksın.  Gidin “işin içine doldurmak” konusunda ve giden “kişinin içinde” yüreğimizde mahirdir. (Çarşı)

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı