Futbol

Hatayspor tek attı üç aldı

Atakaş Hatayspor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaştı. Karşılaşmayı Hatayspor Diouf’un 59.dakikada attığı gol ile 1-0 kazandı.

Ligde oynadığı 12 maçta 6 galibiyetini alan Hatay temsilcisi, punanını 21’e yükseltti.  

Geçen hafta geçen hafta Çaykur Rizespor’a 3-2 yenilen Göztepe bu hafta kendi evinde kaybederek ligde 18 puanda kalmış oldu.

11’ler

Göztepe: İrfan, Gassama, Alpaslan, Titi, Dzenan, Yalçın, Soner, Guilherme, Halil, Cherif, Tripic

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Aabid, Ribeiro, Akintola, Traore, Boupendza, Diouf

İlk yarının önemli anları

Süper Lig’in 13. haftasındaki Göztepe-Atakaş Hatayspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

14. dakikada Cherif Ndiaye’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Guilherme’nin bekletmeden yaptığı vuruşta, kaleci Münir topu uzaklaştırdı.

24. dakikada sol kanattan Guilherme’nin kullandığı serbest atışta ceza sahasındaki Alpaslan’ın kafa vuruşunda direkten dönen topu bir kez daha kafayla kaleye gönderen Cherif Ndiaye’nin vuruşunda, kaleci Münir’in de dokunduğu top direğe çarpıp oyun alanına döndü.

33. dakikada Popov’un sağ kanattan yaptığı ortada ceza sahası içindeki Mame Diouf’un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta gitti.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikalık bölüm golsüz eşitlikle tamamlandı.

İki takım oyuncuları Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF 1. Lig Kulüpler Birliğinin aldığı ortak kararla müsabakanın başlangıç düdüğünün ardından olduğu yerde bekleyerek yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle yayıncı kuruluşu protesto etti.

Son oynadıkları Süper Lig karşılaşmalarına göre ilk 11’lerinde dörder değişiklik yapan takımlardan Göztepe’de cezalı Murat Paluli ile sakatlığı bulunan Berkan Emir, Atakaş Hatayspor’da ise cezalı Gökhan Karadeniz forma giyemedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı