Futbol

CANLI | BB Erzurumspor-Bursaspor

TRT SPOR

 

TFF 1. Lig’in 2. haftasının kapanış maçında BB Erzurumspor ile Bursaspor karşı karşıya geliyor.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan mücadele saat 19.15’te başladı. İki takım arasındaki kritik mücadeleyi hakem Kutluhan Bilgiç yönetiyor.

Bilgiç‘in yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sinan Özcan olacak.

Sezona başlarken, kadrosuna önemli ölçüde takviyeler gerçekleştiren Bursaspor; hafta içerisinde şok bir süreç yaşadı. Evinde Adanaspor ile 1-1 berabere kalan Bursa temsilcisinde, teknik direktörlük görevini yürüten Mustafa Er istifa etti. Antrenör Ali Aköz yönetiminde Erzurumspor mücadelesinin hazırlıklarını tamamlayan Bursa ekibinde, henüz yeni teknik direktör ise belirlenmedi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor da yeni sezona dilediği başlangıcı yapamadı. Erzurum ekibi, İzmir deplasmanında karşılaştığı Menemenspor’a 2-0 mağlup oldu. Kadrosu önemli ölçüde değişen Erzurum temsilcisi; 13 oyuncuyu transfer ederken, 15 oyuncusuyla yollarını ayırdı. Evinde ise son 9 resmi maçında yalnızca bir galibiyet alabildi.

İki ekip arasındaki bu mücadele, aynı zamanda 7. randevuları olacak. Önceki karşılaşmalarda eşitlik dikkat çekerken; Bursaspor ve BB Erzurumspor, 3’er galibiyet elde etti. Oynanan 6 mücadelenin tamamını da, ev sahibi olan ekipler kazandı. Son olarak iki ekip, 2019/20 sezonunda karşı karşıya gelirken; bu mücadeleleri ev sahipleri, 2-1’lik skorlar ile kazanmasını bildi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı