Süper Lig

CANLI | Altınordu – Samsunspor

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi hakem Tarık Göldal yönetiyor.

Altınordu bu sezon çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 6 puan toplayabildi. Geçen hafta Tuzlaspor’u deplasmanda 1-0 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini alan İzmir ekibi, rakibini yenerek hem çıkışını sürdürmek hem de alt sıralardan uzaklaşmayı hesaplıyor.

Yılport Samsunspor ise 8 haftası geride kalan ligde 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 13 puan topladı. Karadeniz ekibi, İzmir’den 3 puanla dönerek zirveye yaklaşmayı hedefliyor.

21. randevu

Altınordu ile Sumsunspor,  21. kez karşı karşıya gelecek. . Geride kalan 20 karşılaşmada Samsunspor 10 kez, Altınordu 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında oynanan 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

İzmir’de oynanan karşılaşmalarda da Karadeniz temsilcisinin üstünlüğü bulunuyor. İzmir’deki 10 maçın 6’sını Samsunspor kazanırken, Altınordu yalnızca 1 kez kazanabildi. İzmir’deki 3 maçta ise taraflar puanları paylaştı.

Altınordu, Samsunspor ile oynadığı maçlarda rakip fileleri toplam 17 kez havalandırdı. İzmir temsilcisi bu gollerin 6’sını kendi sahasında oynadığı maçlarda kaydetti. Samsunspor ise Altınordu’ya toplam 30 gol atma başarısı gösterdi. Kırmızı-beyazlılar 30 golün 16’sını İzmir’de oynadığı maçlarda kaydetti.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı