Biyografi

Can Bozdoğan

Can Bozdoğan Almanya Bundesliga’da futbol kariyerini sürdürmektedir. Türk asıllı futbolcu hakkında bir çok soru merak konusu. Kaç yaşında? aslen nereli? hangi takımlarda forma giydi? kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

2001 yılının Nisan ayında Almanya’nın Köln Şehri’nde dünyaya gelen Can Bozdoğan koç burcudur, boyu ise 1.75 cm’dir. Futbol kariyerine doğup büyüdüğü Almanya’da Köln takımı alt yapısında başlamıştır. 2019 sezonuna kadar Köln takımının tüm alt kategorilerinde forma giymiş ve Schalke 04 takımına 700 Bin Euro bonservis bedeli karşılığında transferi gerçekleşmiştir.

Günümüze kadar bir çok Türk asıllı futbolcunun forma giydiği Schalke takımında Ozan Kabak, Ahmed Kutucu, Suat Serdar ve Levent Mercan gibi isimler de forma giymiştir.

Deyimi yerindeyse raket gibi bir sol ayağa sahip olan genç futbolcu, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında görev yapmaktadır. Geçtiğimiz sezonlarda Trabzonspor dahil bir çok Süper Lig ekibininde transfer etmek için girişimlerde bulunduğu bir isimdir. Günümüz itibariyle Almanya Milli takım alt kategorilerinde forma giyen genç futbolcunun gelecek dönemlerde Türkiye A Milli takımını mı, yoksa almanyayı mı tercih edeceği merak konusudur.

Almanya U18 (1 maç)
Almanya U17 9 maç 3 gol)
Almanya U16 (4 maç 1 gol)
Almanya U15 (2 maç)

Tüm araştırmalarımıza rağmen henüz anne ve baba tarafından aslen nereli olduğu bilgisine ulaşılamamıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı