Biyografi

Camilo Paez

Camilo Paez çok genç yaşına rağmen futbol dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Peki Paez kaç yaşında? aslen nereli? boyu, kilosu kaç? hangi takımlarda forma giydi? kısaca futbol kariyeri, hayatı ve biyografi bilgileri.

2002 yılının Ekim ayında Hollanda da dünyaya gelen genç kaleci aslen Kolombiya asıllıdır. Futbol kariyerinde doğup büyüdüğü Hollanda’nın RKVV Westlandia Zaterdag takımında başlamıştır. Camilo Paez daha sonra bedelsiz olarak Hollanda ekiplerinden Sparta Rotterdam takımı U19 takımına transfer edildi. Günümüzde Rotterdam takımında forma giyen Paez için bir çok büyük kulübün transfer girişiminde bulunduğu belirtilmektedir.

Genç kalecinin kendisine örnek aldığı ve idol olarak gördüğü isim ise bir dönem Galatasaray formasını da giyen Kolombiya’lı kaleci Mondragon’dur. Ayrıca uzun yıllar Galatasaray’ın kalesini koruyan Mondragon gibi, Galatasaray takımında oynamak istediğini ve efsane isim gibi uzun yıllar Galatasaray’a hizmet etmek istediğini bir mesajı ile kulübe iletmiştir.

Genç kalecinin boyu 1.85 cm, kilosu 71, burcu ise Terazi’dir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı