Süper Lig

“Çağdaş Atan’ın istifası söz konusu bile olamaz”

TRT SPOR’da yayınlanan “Futbol Anadolu” programına telefonla bağlanan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Teknik direktör Çağdaş Atan’ın ayrılık iddialarına cevap veren Çamlı “Hocamız ekibiyle beraber işinin başındadır. Çağdaş hoca, Kayseri’de inandığı şeyleri yapmaya çalışan yiğit bir insandır. Türk futboluna örnek bir hocadır. Bu yalan haberlerle Çağdaş hocanın motivasyonu düşmez. Çağdaş hocanın istifası gündeme gelmediği gibi söz konusu bile olamaz. Çağdaş hoca bizimle 3 yıl sözleşme yapmıştır” dedi.

Transfer yasağına ilişkin de konuşan Ali Çamlı “Transfer tahtasının açılması yönetimin ve Kayseri şehrini yönetenlerin görevidir. Mutlaka bu transfer tahtasınını  açılması gerekiyor. Tahtanın açılıp, hocamızın elinin güçlendirilmesi gerekiyor. Hoca şu an elindeki kadro ile işine bakıyor. Onun için Kayserispor’da hiçbir sıkıntı yok. Tabi hocamız doğal olarak transfer tahtasının açılması konusunda ısrarcı olacaktır. Bu da onun en doğal hakkıdır. Çünkü kendi kariyerini de düşünmek zorundadır. Biz de bunun bilincindeyiz ve hocamızın arkasındayız. Bu işler konuşarak olmuyor, herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Kayserispor büyük bir camiadır” ifadelerini kullandı.  

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı