Futbol

Çağdaş Atan: İyi analiz edip iyi çalıştık

Rakibi analiz ettiklerini ve bunun faydasını gördüklerini belirten Atan, “Rakipte de yeni oyuncular vardı, 3-4 önemli oyuncularını kaybedip önemli oyuncular aldılar. İyi analiz edip iyi çalıştık. Gerçekten hem savunma olarak, hem hücum olarak. Tabii ki daha iyi oynayabilirdik, oyunu daha önce de koparabilirdik.” ifadelerini kullandı. 

Çağdaş Atan, her zaman topa sahip olup rakibe oyunu kabul ettirmeyi hedeflediklerine değinerek, şu değerlendirmede bulundu:

“Top rakipteyken de oynamayı çok istiyorum ve bunu çok seviyorum. Bütün oyuncularım da buna karşılık verdiler. Oyuncularımı canıgönülden tebrik ediyorum. Sivasspor’a kötü demeyelim de oyunu kendi adımıza çevirmeyi iyi bildik. Rakibi bazı bölümler istediğimiz yerlere yönlendirdik. İstediğimiz oyunun orta alanında ya da hücum alanında istediğimiz boşlukları yaratıp, oraya planladığımız topları soktuk. Bunun sonucunda rakip tabi biraz kötü görünmüş olabilir. Sonrasında Rıza hoca hücum hamleleri ile bizi sıkıştırmaya çalıştı ama buna iyi mücadele ederek karşılık verdik. Akan oyunda çok fazla pozisyon vermediğimizi düşünüyorum, karambol toplardan pozisyon verdik. Amacımız daha iyi, daha agresif oynamak, topa daha çok sahip olmak. Kazandığımız için mutluyuz.” 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı