Şampiyonlar Ligi

Buruk’tan Rashica ve Zaniolo açıklaması

Okan Buruk, Galatasaray’ın Olimpija Ljubljana’yı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam Zaniola’nın transfer sürecisine ilişkin”Zaniolo’daki süreç… Kulübümüzün görüşmeleri sürüyor. Kendisi Premier Lig’de oynamak isteyen bir oyuncu. Saygı duyuyoruz.” dedi. 

Buruk açıklamalarında şunlar dile getirdi:

“Kulübün menfaatleri gereği olacak gibi gözüküyor, ne olacak bilemiyorum. Tete transferi yaptık, elimizde olan oyuncular var. Kadromuza yine takviyeler yapacağız.

“Rashica haberlerini yeni duydum”

Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Bizim sağ kanatta fazla opsiyonumuz var zaten. Birçok fırsat da geliyor, hazırlıklarımız da var. Düşüncelerimiz olacak.

Çok istekli başladık. Rakibe pozisyon vermedik, iyi işler yaptık. Önemli olan kazanmaktı. Maçın başındaki coşkumuz bize gelecek için ümit verdi ama Torreira’nın kırmızı kartı kötü oldu.

“Bizim için çok önemli”

Molde, Klaksvik’i zor geçti, uzatma dakikalarında Linnes’in golü getirdi. İki takım da sentetik sahada oynuyor, 5’li savunma yapıyor. Kuzey’e gideceğiz, kolay olmayacak. Kendi sahasında etkili, güçlü bir takıma karşı oynayacağız. İkisinin maçlarını seyretmiştim, şimdi Molde’ye adapte olacağız. Cumartesi günü de Trabzonspor ile önemli bir maç var. Trabzonspor ilk hafta kazandı. Bizim için çok önemli ve değerli bir maç olacak. “

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı