Süper Lig

“Burası Galatasaray, başarıya alışmış bir camia”

Deneyimli oyuncunun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Burası Galatasaray. Başarıya alışmış bir camia. Başarının en büyük sebeplerinden birisi de bütün olmak. İyi günler, kötü günler oluyor. Uzun maraton. Taraftarımız herkesi desteklerse inanıyorum ki bu takım çok daha iyi şeyler yapar.”

“Hocamızın güzel sözleri için teşekkür ettim. Benim hakkımda böyle konuşması gurur verici. Takımın başarısı en önemlisi. Burada bir katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize.”

“Hafta boyunca duran toplar için çok çalışıyoruz. Asistlerimin çoğu duran toptan. Duran top atmak önemli ama kafayı vurmak da önemli. Hep beraber daha iyisi için çalışmalıyız.”

“Yaş artık bir şey ifade etmiyor. Takım oyunu önemli. Hepimiz Galatsaray’a hizmet veriyoruz. Yeni bir takım olduk. Herkes alışma sürecini atlatmak üzere. Aile ortamı çok güzel bir şekilde devam ediyor. Ligde de bir seriye bağlarsak çok güzel olur.”

“Önemli olan hak edenin milli takıma çağırılması”

A Milli Takım’a çağırılmamış olmasının kendisinde bir hayal kırıklığı oluşturmadığını belirten Ömer Bayram, “Hayal kırıklığı demek istemiyorum. Bu bizim milli görevimiz. Ben çağrılırsam başka bir arkadaşımız çağrılmayacaktı. En önemlisi hak eden gitsin ve milli takımımızın başarısı ülkemiz için en önemlisi” değerlendirmesini yaptı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı