Galatasaray

Ekrem Memnun’dan büyük fedakarlık

Galatasaray Nef’in 99-84 kazandığı maçtan sonra sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “ING Basketbol Süper Ligi’nde kazandığımız Frutti Extra Bursaspor maçı öncesinde ağabeyi İsmet Memnun’un vefat haberini almasına rağmen takımının başında sahaya çıkan başantrenörümüz Ekrem Memnun’a ve kıymetli ailesine başsağlığı diliyoruz. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, kulübümüze kazandırdığı tarihi başarıların yanı sıra aldığı acı haberin ardından sahaya çıkma karakterini ortaya koyarak Galatasaraylı kimliği ve duruşunu bir kez daha gösteren efsane başantrenörümüz Ekrem Memnun’a teşekkürü bir borç biliriz.” denildi.

Elmas’tan Memnun’a teşekkür

Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan maçı tribünden izleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas da GS TV’ye açıklamada bulundu. Memnun’a teşekkür eden Başkan Elmas, “Öncelikle bugün acı kaybına rağmen sahada takımının başında olan sevgili Ekrem hocamıza teşekkür ediyorum. Kendisine ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Böyle üzgün bir gününde takım başında olduğu için de kendisine bir Galatasaraylı olarak teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Türk sporuna hizmet edecek genç oyuncuları yetiştirme misyonunu üstlendiklerini vurgulayan Elmas, “Erkek basketbolda ve tüm amatör şubelerdeki arkadaşlarımız Galatasaray’ın hak ettiği yerde olması için çok büyük emek sarf ediyorlar. Bugünün başka bir sevindirici yanı da maçın son bölümlerinde sahaya 16 yaşında genç bir oyuncumuzun girmesiydi. Bu, Galatasaray’ın tüm amatör branşlarda çizmeye çalıştığı vizyonun bir göstergesi. Genç Türk oyuncularımızı Türk sporuna kazandırmak onları iyi bir Galatasaraylı olarak yetiştirmek istiyoruz. Başta sevgili Erden Timur, Barış Nane ve Reha Keskin arkadaşlarımıza buraya verdikleri emekler için teşekkür ederim. Umarım güzel bir sezon geçireceğiz ama daha yolumuz uzun” diye konuştu.

Elmas, Galatasaray Futbol A Takımı kaptanlarından Arda Turan’ın Sinan Erdem Spor Salonu’nda basketbol takımına verdiği destek ile ilgili ise “Galatasaray’da kaptanlık sadece bulunduğunuz takımda olmuyor. Camiada kaptan olmak kolay bir şey değil. Arda da çok iyi bir Galatasaraylı. Takımlarımızı basketbol ve diğer branşlarda da yalnız bırakmayan çok iyi bir Galatasaraylı. Onun bizimle beraber olmasından çok mutluyuz” dedi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı