Futbol

“Bu senenin şampiyonu Beşiktaş olacaktır”

Sergen Yalçın’ın sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getiren Çebi, “Hocamızın söylediklerini dinledim. Geçen seneki takımımızın oturmuş bir takım olmadığından bahsetti. Gazetelerde yanlış kelimeler ile yanlış manşet yapılıyor. Bazı yorumcular santrfor almadık, hoca da bundan şikayetçi gibi algı yaratılıyor.” dedi. 

“Beşiktaş’a zarar verecek transfer yapmama gayreti içindeyim”

“Ben yarın istesem 10 futbolcuyu alır, transfer ederim. Peki bu futbolculara lisans çıkaramadıktan sonra ne anlamı var? TFF lisans yönetmeliğinde sorun olduğu hiç söylenmiyor. Ben Beşiktaş’a zarar verecek transfer yapmama gayreti içindeyim. Ben yapmadığım transferlerin hesabını verebilirim. Ancak yapıp da Beşiktaş’ın çöpe atılan paraların hesabını veremem.”

“Kulüpler Birliği başkanı olmam söz konusu değil”

Kulüpler Birliği başkanı olacağı yönünde çıkan iddialara da cevap veren Çebi “Türk futboluna hizmet etmeye mecburum ancak geçen sefer gündeme geldiğinde kulübüme daha fazla zaman ayırmam gerektiğini söyledim. Ben Sayın Sepil’in devam etmesini istiyorum. Mehmet Sepil’den Kulüpler Birliği başkanlığı görevine devam etmesini isteyeceğim. Şu an için Kulüpler Birliği başkanı olmam söz konusu değil.” şeklinde konuştu. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı