Süper Lig

“Bu galibiyeti büyük Ankaragücü taraftarına armağan ediyoruz”

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Dalcı, iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Hücum opsiyonları fazla olan bir takım. Hem seti hem alanı oynayabilen bir takımla karşılaştık. Hafta başı analizlerimizi doğru yaptık. Stratejik bir maçtı. Oyuncularımız, verdiğimiz görevleri neredeyse harfiyen yerine getirdi. Geçen haftaki galibiyeti taçlandırmak istiyorduk. Her maça puan ya da puanlar parolasıyla devam etmeliyiz. Ayaklarımız yere sağlam basmalı. Bir takım kimliği yakaladık. Bu galibiyeti büyük Ankaragücü taraftarına armağan ediyoruz.”

Rakibin 10 kişi kalmasının da skorda etkili olduğunu kabul eden Dalcı, “Hatayspor 8 günde 3. maçını oynadı. Oyundan düşeceklerini biliyorduk. Eksik kalmaları işimizi tabii kolaylaştırdı. Bu ligde eksik oynamak kolay değil.” dedi.

Şu an kadro dışı olan futbolcusu Alper Potuk’la ilgili ise Dalcı, “Alper Potuk bizim oyuncumuz, kardeşimiz. Benim söyleyebileceğim bir şey yok, yönetim kurulunun vereceği karara göre hareket edeceğiz. Antrenmanlarına bireysel devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı