Futbol

Boluspor’dan olağanüstü kongre kararı

Boluspor Başkanı Necip, Çarıkcı, kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısıyla olağanüstü kongre kararı aldıklarını açıkladı.

Kongrede aday olmayacağını belirten Başkan Çarıkcı, “Hiç beklemediğimiz bir sezon yaşadık. Benim hiç alışık olmadığım bir sezon yaşadık. Bu süreçte hep kulüpleydik. Bana faydası 5 kilo vermem oldu. Önceden koşamıyordum, artık koşabiliyorum. Bu takımı son maçta ligde bıraktık. Bu süreçte bana destek verenlere teşekkür ediyorum. Boluspor’un düşmemesi için bana moral verenler oldu. İnşallah 8 Ağustos’ta kongremiz var. Bu kongre İnşallah Bolusporumuza, hayırlı uğurlu olur” dedi.

Başkan Çarıkcı, kulübün borcu hakkında da bilgiler vererek, “Beni herkes eleştirir de kimse bana para konusunda bir şey diyemez. Ben hayatta Boluspor Kulübü’nde hiç paraya elimi sürmedim. Bu konuyla ilgili yeminli mali müşavirler var, bağımsız denetçi firmalar var, kulübün yetkilileri var. Benim Boluspor Kulübü’nde hiç parayla işim olmadı. Şu anda bizim borcumuz toplam 19 milyon TL” diye konuştu.

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı