Diğer

Bioderma Sebuim Foaming Gel Ne İşe Yarar?

Bioderma Sebuim Foaming Gel Ne İşe Yarar?

Cilt temizliğinin en önemli ve etkili aşamalarından biri de temizlik aşamasıdır. Her gün çeşitli nedenlerden dolayı ciltte kir birikir. Bun kirlerde temizlik yapılamazsa gözenekleri tıkar ve siyah nokta oluşumuna neden olur.

Siyah nokta oluşumu bilindiği üzere akne ve leke oluşumuna sebebiyet olur. Bu yüzden sabah ve akşam olmak üzere, cilde uygun bir temizleyici ile yıkanması gerekir. Bioderma Sebuim Foaming Gel yağlı, akneye meyilli ve karma ciltler için özel olarak tasarlanmıştır.

İçeriğinde sabun bulunmaz. Cildi nazik bir şekilde temizler. Ayrıca cildin korunması için de destek sağlar. Fazla yağlanmanın önüne geçer. Bioderma Sebuim Foaming Gel komedon oluşumuna neden olmaz. Alerji yapmaz.

Bioderma Sebuim Foaming Gel Nasıl Kullanılır?

Bioderma Sebuim Foaming Gel kullanımı, sabah akşam yeterlidir. Islak cilde yeteri kadar uygulanır ve masaj yapılarak köpürmesi sağlanır.

Durulandıktan sonra, nemlendirici sürülür. https://www.recete.com/bioderma-sebium-foaming-gel-500-ml-karma-ve-yagli-ciltler-icin-deterjan-icermeyen-arindirici-ve-temizleyici-jel/ adresinden yıkama jelleri ve daha birçok Bioderma ürününe ulaşabilirsiniz. Orijinal ve kaliteli ürünler satın almak isterseniz sipariş verebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı