Diğer

Bioderma Sebium Foaming Gel İle Temiz Bir Cilt!

Bioderma Sebium Foaming Gel İle Temiz Bir Cilt!

Cilt temizliği günden en az iki kez iki dakika boyunca yapılması gereken bir işlemdir. cildi rutin olarak Bioderma sebium foaming gel ile temizlemek, cildinizi kısa sürede daha sıkı ve daha temiz, aydınlık ve ferah bir hale getirecektir. Elinize sıkacağınız bir miktar köpük temizleyici, tüm cildinize yetecektir.

Bioderma Sebium Foaming Gel Nazikçe Temizler

Oldukça hafif yapısı ve oldukça hoş kokusu ile Bioderma sebium foaming gel cildi nazikçe temizliyor. Ciltte oluşan kir, yağ ve ölü deriyi nazikçe atan köpük jel, aynı zamanda cilt altında yer alan toksinlerin de atılmasını sağlıyor. Böylece uzun süreli ve düzenli kullanımda istediğiniz seviyeye erişebilirsiniz.

Bioderma Sebium Foaming Gel Cildi Kurutmuyor

Cildi kurutmadan ve tamamen nem dengesini ayarlayarak temizlik yapan Bioderma sebium foaming gel tüm cilt tipleri için uygun hafif bir temizleyicidir. Hoş kokusundan ve yapısından memnun kalacağınız bu ürüne https://www.recete.com/bioderma-sebium-foaming-gel-500-ml-karma-ve-yagli-ciltler-icin-deterjan-icermeyen-arindirici-ve-temizleyici-jel/ adresi üzerinden uygun fiyatlar dâhilinde ve kolay ödemeyle sahip olabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı