Beşiktaş

Beşiktaş’tan ters köşe transfer! İranlı futbolcu gündeme geldi

Ajans Beşiktaş – Avrupa kupalarında gelecek sezon mücadele etmeyecek ve tüm yoğunluğunu Süper Lig ile Türkiye Kupası’na verecek Beşiktaş’la ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fransız basını, siyah-beyazlıların Charleroi forması giyen Ali Gholizadeh’i transfer etmek istediğini aktardı.

TRANSFERDE İKİ RAKİP

Beşiktaş’ın ilgi duyduğu Ali Gholizadeh için Avrupa’dan iki takımın devrede olduğu kaydedildi. Score France’ın haberine göre; tecrübeli futbolcu için Nantes ve Lech Poznan devreye girdi. Nantes’ın Ludovic Blas’ın alternatifi olarak düşündüğü Ali Gholizadeh’in hücumda çok yönlü bir oyuncu olması nedeniyle takımların ilgi duyduğu aktarıldı.

13 GOLE KATKI SAĞLADI

Ali Gholizadeh geçtiğimiz sezon Charleroi formasını 37 müsabakada giydi. İranlı oyuncu bu maçlarda rakip fileleri 8 kez havalandırma başarısı gösterdi. 26 yaşındaki sağ kanat takım arkadaşlarına 5 gol pası verdi. Ali Gholizadeh’in Charleroi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. Saipa altyapısında futbola başlayan Ali Gholizadeh, 2018-2019 sezonu başında 300 bin euro karşılığında Charleroi’ye transfer oldu. (Skorer)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı