Beşiktaş

Beşiktaş’tan bonservis hamlesi! Çalışmalar başladı

Ajans Beşiktaş – Sezona önemli transferler yaparak başlayan Beşiktaş’ta takıma katılan futbolcuların performansları teknik heyeti sevindirirken bir sonraki sezon için de çalışmalar başladı. Kartal, Beşiktaş kariyerine iddialı bir giriş yapan yıldız oyunucunun bonservisini almak için harekete geçti.

İstanbulspor deplasmanında 2 puan bıraktı

Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın zirveyi yakından ilgilendirdiği karşılaşmada Beşiktaş, İstanbulspor ile karşılaştı. Siyah Beyazlılar maçta iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesi çok kritik 2 puan kaybı yaşadı.

Ersin Destanoğlu ıslıklandı

Beşiktaş taraftarları, Ersin Destanoğlu’nun yediği ikinci gol sonrası büyük tepki gösterdi. Genç file bekçisi topla buluştuğu anlarda tribünler tarafından ıslıklandı. Karşılaşmanın son düdüğü sonrası Ersin Destanoğlu’nun aleyhine tezahüratlar yapıldı. Bazı taraftarlar genç eldivene destek verdi ve tribüne çağırdı.

Wout Weghorst’a teklif hazırlığı!

Beşiktaş’ın İngiliz ekibi Burnley’den kiralık olarak takımına kattığı Hollandalı golcü Wout Weghorst’un göz dolduran performansı yönetimi harekete geçirdi. Siyah beyazlılarda, yaptığı skor katkısı ve takımı sahiplenişiyle kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen 30 yaşındaki yıldızın bonservisini almak için çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Satın alma opsiyonu 10 Milyon Euro

Burnley’den 10 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan yıldız futbolcunun bonservisini almayı planlayan Beşiktaş, Katar’da yıl sonunda düzenlenecek Dünya Kupası’nda Hollanda milli takımı formasıyla görev yapacak. Kara Kartal’ın Dünya Kupası öncesinde Weghorst’un bonservisini almak için girişimde bulunmayı planladığı öğrenildi.

7 Maçta 7 gole direkt etki

Sezonun en önemli transferlerinden biri olarak değerlendirilen Wout Weghorst, Beşiktaş formasıyla 7 resmi maça çıkarken bu maçlarda 3 gol atıp 4 de asist yapma başarısı gösterdi. (Skorer)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı