Beşiktaş

Beşiktaş’tan “Bırakmam Seni” gecesi

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen ve Kanal D’den canlı yayımlanan gecenin sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Yılmaz Erdoğan ve Damla Uğurtürk yaptı.

Sanat ve iş dünyasının yanı sıra Beşiktaş’ta eski dönemlerde yöneticilik yapmış isimler, diğer takımlardan gelen destekler ve taraftarların da katılımıyla kampanya geniş bir kitleye hitap etti.

Beşiktaş yönetiminin yanı sıra geceye teknik direktör Sergen Yalçın, A takım futbolcuları ve diğer branşlarda siyah-beyazlı formayı giyen sporcular katıldı. 

Sinema sanatçısı Zafer Algöz, sanatçılar Hakan Altun, Hülya Avşar ve Ömür Gedik de taraftarlarla telefon bağlantısı yaparak bağış topladı.

Yönetim ve Rahmi Koç’tan 10’ar milyon lira 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin kampanyaya 10 milyon lira ile katıldığını, ayrıca iş insanı Rahmi Koç’un da 10 milyon lira verdiğini söyledi.

Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın da siyah-beyazlı kulübe 200 bin lira katkıda bulunurken, Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk 1 milyon lira bağışladı. 

80 milyon TL bağışın toplandığı gecede 156 bin de SMS atıldı.

Yardım kampanyasından gelecek parayla yakın vadedeki nakit akışını yeniden düzenlemek isteyen siyah beyazlılar, amacına ulaşmış oldu.

Ayrıca kampanyaya katılanlara da çekilişle 1903 adet hediye dağıtılacak. Hediyeler içinde ev, 4 adet araba ve birçok sürpriz de olacak. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı