Futbol

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği

Beşiktaş’ta yeni sezon için yapılan planlamalar, uygulanmaya devam ediyor. Siyah beyazlılarda Karius ve Rebocho’dan sonra takımdan ayrılması kesinleşen 3’üncü isim Caner Erkin oldu.

Pandemi sonrası forma şansı bulamayan tecrübeli sol bek ile sezon sonu vedalaşılacak.

Caner ile sözleşme uzatma konusunda yapılan görüşmelerden sonuç alınamamıştı. 31 yaşındaki oyuncunun kariyerine başka bir takımda devam edeceğini menajeri Batur Altıparmak açıkladı.

Bu gelişme üzerine Beşiktaş’ın uzun zamandır ilgilendiği N’Skala’nın yeni sezonda siyah beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

29 yaşındaki oyuncunun, Aytemiz Alanyaspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bittiği için bonservis bedeli bulunmuyor.

Caner Erkin’in takımdan ayrılmasının kesinleşmesi sonrasında gözler Gökhan Gönül’e çevrildi. Yönetim, tecrübeli futbolcuyla sözleşme yenilemek için önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

Teklif edilen mali şartları kabul etmesi durumunda Gökhan ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık yeni sözleşme imzalanması bekleniyor. Yönetimin bu hafta içinde diğer futbolcularla yeniden görüştüğü de gelen haberler arasında.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin görüşmeleri bizzat yürüttüğü ve pandemi sonrası yaşanan gelir kaybını oyuncularına aktardığı öğrenildi.

Önümüzdeki haftaya kadar oyunculardan cevap bekleyen Beşiktaş yönetimi, gelecek cevaplara göre transferdeki rotasını belirleyecek.

Ayrıca Kevın-Prince Boateng’in sözleşmesindeki yenileme opsiyonunu kaldıran siyah beyazlılar, Ganalı futbolcuyla da görüşmelerini sürdürüyor.

Maaşında indirim yapmayı kabul etmesi durumunda Boateng ile 1 yıl daha devam etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, bu konuyla ilgili kararını da gelecek hafta verecek.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı