Beşiktaş

Beşiktaş’ta gözler Adana Demirspor maçında

Bakü’de depremzedeler yararına Sabah takımı ile karşılaşan Beşiktaş, gözünü Adana Demirspor maçına çevirdi.

Spor Toto Süper Lig’de yakaladığı galibiyet serisi ile zirve takibini sürdüren siyah beyazlılar, zorlu deplasmandan da 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Adana Demirspor, bu sezon sahasında aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Evindeki 16 lig maçının 12’sini kazanan Güney ekibi, 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Adana’da mağlup olmayan Montella’nın öğrencileri, 12 golle Beşiktaş ile birlikte sahasında en az gol yiyen ekip durumunda.

Beşiktaş teknik ekibi, sahasında etkili olan Adana Demirspor ile ilgili geniş bir analiz raporu hazırladı. Rakibinin hem hücumda hem de defansta tüm yönlerini inceleyen siyah beyazlılar, hafta boyunca elde edilen verileri futbolculara aktararak.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle Fraport Tav Antalyaspor maçında forma giyemeyen Salih Uçan iyileşti. Deneyimli futbolcu, görev verilmesi halinde Adana deplasmanında oynayabilecek.

Sakatlığı bulanan Omar Colley’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Henüz takımla çalışmalara başlayamayan Gambiyalı oyuncu hakkındaki karar, çarşamba günü verilecek. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı