Beşiktaş

Beşiktaş’ta Atiba, Welinton, Ghezzal, Dele Alli’nin dönüş zamanı belli oldu

Ajans Beşiktaş – Beşiktaş ’ta teknik heyet, Milli arayı iple çekiyor! Siyah-Beyazlılar’da sakatlık sıkıntısı sezon öncesi yaşanmaya başlamıştı. Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Welinton Souza gibi isimler, ligler başlamadan sakatlık yaşamıştı.

Atiba ve Welinton henüz takıma dönemezken, Josef ise sadece 20 dakika süre aldı. Bu isimler dışında ikinci haftada oynanan Alanyaspor maçında sakatlık yaşayan Rachid Ghezzal da 4 haftadır forma giyemiyor. Beşiktaş’ın flaş transferi Dele Alli de Ankaragücü deplasmanında golle tanışmış ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle Başakşehir karşısında forma giyememişti. 4 futbolcusundan yoksun olan Beşiktaş’ta gözler Milli araya çevrildi. Bu oyuncuların tamamının Fenerbahçe derbisiyle birlikte formasına kavuşması bekleniyor.

Cezası bugün tamamlanıyor

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta Vodafone Park’ta oynanan Başakşehir maçında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 1 1 maç ceza alan ve bundan dolayı bu akşam İstanbulspor karşısında tribünde olacak olan Valerien Ismael de 2 Ekim’de Vodafone Park’ta oynanacak Fenerbahçe derbisiyle görev yerine geri dönecek. (Fanatik)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı