Futbol

Beşiktaş’ta 11 netleşiyor

Beşiktaş, sezonun kalan 8 haftasına galibiyetle başlamak istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, Fraport TAV Antalyaspor maçında sahaya süreceği 11’i netleştirmeye çalışıyor.

Loris Karius’un ayrılmasının ardından merak edilen konu, kalede kimin oynayacağı. Utku ve Ersin’le ligi tamamlayacak olan siyah beyazlılarda, Utku’nun bir adım önde olduğu öğrenildi.

Defansın sağında Gökhan, solunda ise Caner Erkin’i düşünen deneyimli çalıştırıcı; stoperde Vida ve Ruiz ikilisini oynatmayı planlıyor. Ancak geçtiğimiz hafta hafif sakatlık geçiren ve iyileşen Ruiz’in oynamaması durumunda genç stoper Erdoğan da formayı alabilir.

Defansın önünde deneyimli isim Atiba Huthinson görev alacak.  4-1-4-1 düzeninde orta sahanın sağında Lens, solunda ise sakatlığı bulunan N’Koudou’nun yerine Diaby’nin oynaması bekleniyor.

Sergen Yalçın, orta sahanın göbeğini ise Elneny ve Ljajic’e emanet etmeyi düşünüyor. Ancak hazırlık döneminde göze giren isimlerden Kartal Kayra Yılmaz da bu bölge için önemli bir alternatif durumunda. Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, cezası nedeniyle Fraport Tav Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Sergen Yalçın’ın, tecrübeli golcünün yerine Umut Nayir ile Boateng’i düşündüğü ifade edildi. Teknik heyet, iki oyuncu arasındaki tercihini son taktik antrenmandan sonra verecek.

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı