Beşiktaş

Beşiktaş’ın Fenerbahçe derbisi kadrosu açıklandı

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında derbi maçta Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş U-19 Teknik Direktörü Önder Karaveli’nin yönetiminde yapılan antrenman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışması ile dar alanda oyun kontrol pas çalışması ile devam eden antrenman, taktik programının yer aldığı tam saha çift kale maçın ardından gerçekleştirilen şut çalışmasıyla sona erdi.

Siyah-beyazlılarda hafta içinde antrenmanda burnu kırılan Umut Meraş da Fenerbahçe maçının kadrosuna dahil edildi. N’Koudou, Mert Günok, Alex Teixeira ve Kenan Karaman ise derbi kadrosunda yer almadı.

Beşiktaş’ın Fenerbahçe maçı kamp kadrosu şöyle:

Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton, Domagoj Vida, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Umut Meraş.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı