Beşiktaş

Beşiktaş dolu dizgin

Beşiktaş, sahasında İttifak Holding Konyaspor’u 3-0 mağlup etti. Burak Yılmaz performansıyla maçın yıldızı oldu. Takımının ilk golünü kaydeden Burak Yılmaz, Diaby ve Lens’in attığı gollerin de pasını verdi.

Son 5 Süper Lig maçında 5 gol atan tecrübeli oyuncu, bu sezon toplamda 7 asiste ulaştı ve kariyer rekoru kırdı. Atiba Hutchinson, 200’üncü Süper Lig maçına çıkarak ikinci kez dalya dedi.

Kanadalı oyuncu, Beşiktaş formasını en çok giyen yabancı futbolcu rekorunu da geliştirmeyi sürdürdü.Domagoj Vida, verdiği 93 pasın 93’ünde de isabet sağlayarak yüzde yüz pas oranıyla oynadı.Tecrübeli stoper, hücumu da desteklerken takımın galibiyetinde etkili oldu. Diaby, Beşiktaş formasıyla ilk kez 2 maç üst üste gol atmayı başardı. 

29 yaşındaki oyuncu, bunu en son 2018’de Club Brugge forması giyerken yapabilmişti. Pandemi sonrası oynanan 3 maça da 11’de başlayan genç futbolcu Rıdvan Yılmaz, kariyerindeki ilk asisti Burak Yılmaz’a yaptı. Girdiği 7 ikili mücadelenin 5’ini kazanan genç futbolcu, 85 kez topla buluşarak yüzde 98 pas isabeti sağladı. 

Beşiktaş’ta Tyler Boyd, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü

25 yaşındaki oyuncu, önümüzdeki hafta oynanacak Hes Kablo Kayserispor maçında görev yapamayacak.

İttifak Holding Konyaspor, pandemi sürecinde  Süper Lig’de istediği sonuçları alamadı. 3 maçta 1 puan toplayabilen yeşil beyazlılar, düşme hattında yer alıyor. 

 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı