Biyografi

Berkay Yuvakuran

Berkay Yuvakuran hakkında merak edilenler. Futbol dünyasının yakından tanıdığı başarılı sporcu son dönemde ise Survivor yarışması ile gündeme gelmiştir. Hakkında ise bir çok sorunun cevabı merak konusu olmuştur. Aslen nereli? kimdir? kaç yaşında? boyu, kilosu kaç? futbol kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

1997 yılının Kasım ayında İstanbul’un Şişli İlçesi’nde dünyaya gelmiştir. Futbol dünyasının yakından tanıdığı eski Milli Futbolcu Semih Yuvakuran‘ın oğludur. Ayrıca profesyonel futbol kariyerini sürdüren kaleci Utku Yuvakuran ile kardeştir. Üçüz olduklarını dile getirmiş, Utku Yuvakuran’ın yanı sıra Alperen Yuvakaran isminde bir kardeşi daha vardır. Alperen Yuvakuran ise fitness ile ilgilenmektedir. Baba tarafından aslen Bursa’lı, Makedonya Göçmeni’dir.

Berkay Yuvakuran futbol kariyerine 2008 yılında Pendikspor takımı alt yapısında başlamıştır. Ardından Sancaktepe Futbol Kulübü, Beylerbeyispor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor, Karabekirspor ve Dudullu takımlarında forma giymiştir.

2021 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasına katılmış, Gönüllüler takımında yer almıştır.

Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur.

Düzgün fiziği ve yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Boyu 1.90 cm, kilosu 89, burcu ise akrep’tir. Futbol kariyerinin yanı sıra, basketbol ile de ilgilenmektedir. 2021 yılı itibariyle yaşı 23’dür. @berkayyuvakuran olarak kullandığı resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı günümüz itibariyle 76,7bin civarındadır. Eğlenceli, sinirli ayrıca hırslı bir karaktere sahip olan Berkay Yuvakuran, Survivor yarışmasına kazanması halinde ödülü yatırım amaçlı kullanacağını dile getirmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın

Kapalı
Başa dön tuşu
Kapalı