Biyografi

Berkay Aydoğmuş

Berkay Aydoğmuş futbol dünyasının gelecek vaadeden isimelerindendir. Genç futbolcu hakkında merak edilen futbol kariyeri, oynadığı takımlar. Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

Berkay Aydoğmuş profesyonel futbolcu. Futbol kariyerine Çanakkale ekiplerinden Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde başlamıştır. 10 Ekim 2016 tarihinde Hastanebayırı takımında filiz lisans ile futbol’a adım atmıştır.

Berkay Aydoğmuş Çanakkale’lidir. Aslen Çanakkale nüfusuna kayıtlıdır.

Berkay Aydoğmuş futbola Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübünde başlamıştır. 19 Eylül 2018 tarihinde Eşin Group Nazilli Belediyespor takımına transfer olmuştur. 22 Nisan 2022 tarihinde Nazilli Belediyespor takımında profesyonel sözleşmeye imza atmıştır.

2023 sezonunda ise İstanbul Medipol Başakşehir takımı ile 4,5 yıllık profesyonel sözleşme imzalamıştır. Transferde özellikle Emre Belözoğlu‘nun büyük isteği söz konusu olmuştur.

Nazilli Belediyespor takımından ayrıldığı dönemde resmi instagram hesabından şu paylaşımı gerçekleştirmiştir.

“Büyük Nazillispor Sevdalılarına…
5 yıl önce kapısından büyük bir heyecanla girdiğim, bana milli takımında kapısını açan kulübüm Nazilli Belediyespor’dan bugün itibariyle ayrılıyorum.Bana bu süre boyunca herzaman destek olan ailem başta olmak üzere başkanlarımıza, yöneticilerimize kulüp personellerimize ve beni yetiştiren tüm hocalarıma teşekkürü borç bilirim hakkınızı helal edin. Hoşçakal naznaz”

Güncel piyasa değeri: 75 Bin €. Merkez orta saha’da görev yapan genç futbolcu Türkiye U19 Milli takım formasını 1 kez giymiştir.

Berkay Aydoğmuş 19 yaşında ve 1.80 boyundadır. Doğum tarihi 4 Ocak 2004, doğum yeri Çanakkale.

Resmi instagram hesabı @berkayaydogms ‘dur. Avrupa’da ilerleyen süreçte Manchester City veya Manchester United takımlarında forma giymeyi hayal etmektedir. En beğendiği futbolcular Kevin De Bruyne ve Steven Gerrard.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı