Süper Lig

Benfica’da gündem Orkun Kökçü

Benfica’da Orkun Kökçü krizi devam ediyor.

Hollanda basınına konuşan A Milli Futbol Takımımızın oyuncusu Orkun Kökçü; Benfica’daki rolünden memnun olmadığını dile getirmişti.

Ay yıldızlı futbolcu, “Buraya geldiğimden beri beni özel hissettiren biri olmadı. Buna teknik direktör Roger Schmidt de dahil. Beni savunmaya yakın oynatıyor, ama ben ileriyi düşünen biriyim, ileriye attığım paslarla tanınırım. İstatistiklerim bunu ispatlıyor. Benfica için daha fazlasını verebilirim. Belki de hayal kırıklığım bundan kaynaklıdır” şeklinde konuşmuştu.

Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, bu ifadeleri dolayısıyla Casa Pia maçının kadrosuna alınmayan milli futbolcuyu önce eleştirdi.

Schmidt: “Bu röportaj Orkun’a yakışmıyor”

Schmidt, “Yaptığı şey iyi değildi, bu çok açık, herkes biliyor. Bu röportaj Orkun’a yakışmıyor, bu yüzden bu kadar şaşırtıcı, çünkü kendisi çok iyi bir oyuncu ve çok iyi bir insan. Bir anda bu röportajı neden verdi, bilmiyorum” dedi.

Orkun Kökçü’nün Benfica’da çok maç oynadığını vurgulayan Alman çalıştırıcı, “İyi oynadı, gol attı, çok asist yaptı. Aslında her şey yolundaydı, o yüzden bilmiyorum. Konuşmam lazım” ifadelerini kullandı.

Bu eleştirilerine rağmen Orkun Kökçü’ye sahip çıkan Schmidt, “Her şeyden önce onun için iyi değil, bu durum onu zor durumda bırakıyor. Ama şimdi bizim görevimiz onu doğru zihniyetle Benfica’ya geri getirmek çünkü o bizim için önemli bir oyuncu ve ona ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı