Futbol

“Belki de oyuncular maçta pozitifti”

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Zoom üzerinden gazetecilerle toplantı yaptı. Takımdaki koronavirüs vakaları ile ilgili bilgiler veren Güneş, 3 maçta alınan 7 puanın iyi olduğunu vurguladı. 

“Belki de oyuncular maçta pozitifti”

“Maçtan önce yapılan UEFA testlerinde negatif çıktılar ama maçtan sonra yapılan testlerde bazı oyuncular pozitif çıktı. Belki de oyuncular maçta pozitifti. Bilmiyoruz yani. Vida olayında olduğu gibi. Maçtan sonra Taylan, Emre Kılınç gibi birçok oyuncuda pozitif çıktı. En başta İrfan Can, Nazım ve Zeki’de çıktı. Bu üçü aynı gruptaydı. Onlardan yansımış olabilir.”

“Cenk Tosun’un arkadaşlarına tepki gösterdiği konusuna gelince”

“Letonya maçı öncesi Cenk Tosun’la konuştum. Oynamak istediğini söyledi. Ben de oynatmayı planlıyordum ama konuşmamızdan 2 saat sonra testi pozitif çıktı. Arkadaşlarına tepki gösterdiği konusuna gelince… Böyle bir şey olmadı. Bana yansıyan bir şey yok.”

“Takım sayısının artması yanlıştı”

Pandemi sürecinde Süper Lig’de yapılan değişiklikleri de değerlendiren Güneş “Takım sayısının artması yanlıştı. Küme düşmenin kaldırılması yanlıştı. Sezon planlamamız yanlıştı. Sezon planlaması Temmuz sonunda başlasaydı en az 3 hafta kazanırdık. Şimdi kupayı nereye koyacaklarını bilmiyorlar.” dedi. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı