Beşiktaş

“Bayern Münih maçı öncesi moral oldu”

Galatasaraylı futbolcular 2-1’lik Beşiktaş galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirten Kaptan Muslera, “Evde taraftarlarımız karşısında bu galibiyeti almamız önemliydi. Milli takımdan dinlenemeden gelen oyuncularımız vardı. Bunun sonucunda zor bir maç oldu. 10 kişi oldukları halde bizi zorladılar. En iyi oyunumuz diyemeyiz bu maç için. Önemli olan 3 puan almamızdı. Önümüzde hazırlanmamız gereken çok önemli bir maçımız var. Onun öncesinde moral oldu.” dedi.

Muslera iki gol atan Icardi ile ilgili de “Maçları kazanmak için gol yememek ve aynı zamanda atmak lazım. Icardi gibi önemli bir golcümüz var. Onun da çok büyük yardımı oluyor. Onun gibi kaliteli bir oyuncuyla oynadığımız için takımın da performansı yukarıya çıkıyor.” ifadelerini kullandı. 

Kaan Ayhan: Bayern Münih’in işini zorlaştırmak istiyoruz

“Derbi galibiyeti aldık. O yüzden mutluyuz. Kırmızı karttan sonra oyunu daha rahat bir şekilde geçirebilirdik. Pres yapmakta zorlandık. Sonrasında yorulduk. Elbette derbi galibiyeti aldığımız için mutluyuz ama bunun analizini yapacağız. Umarım daha güzel bir oyun dergileriz.”

“Hemen hemen her maç pozisyonum değişiyor ancak bu görevim. Hoca ile iletişimimiz de bu şekilde. Takım için de kendi adıma da mutluyum. Buralara gelmek için çok çalıştım. Arkadan gelen arkadaşlarımız da aynı şekilde çalışıyor. En iyi şekilde Galatasaray için mücadele ediyoruz. İlk 11’e hoca karar verir. Şu anda çok başarılı bir dönem geçiriyoruz. İnşallah bu şekilde devam ederiz.”

“Bayern Münih’in işini zorlaştırmak istiyoruz”

“Bayern Münih’i geçmişten tanıyorum ama henüz bu maça odaklandık. Topa sahip olan bir takım. İyi defans yapmazsanız sizi zor duruma sokabilecek bir takım. Manchester United deplasmanında gösterdiğimiz performansın üstüne koyarak Münih’in burada işini zorlaştırmak istiyoruz. Puanlarımızı bu maçta da toplamak isteriz.” 

Lucas Torreira: Önemli olan oyunu alabilmemizdi

“İlk yarının sonlarına doğru aslında zorlanmaya başladık. Sonrasında da zorluklar yaşadık. Beraberliği yakaladı rakip. Çok iyi oyuncularımız var, çok iyi hazırlandık. Önemli olan oyunu alabilmemizdi. Galibiyeti almamız ve taraftarımızı mutlu etmemizdi. Duygulanıyoruz tabii ki sahaya her çıktığımız zaman. Taraftar hep yanımızda oluyor. Onların tutkuları bizi çok hoş hissettiriyor. Biz de daha istekli bir şekilde oynuyoruz. Bu forma çok önemli, çok saygıdeğer bir forma. Bunun da sorumluluğunu bilerek oynamamız gerekiyor. Şimdi seriye devam etmek istiyoruz. Ligin başında olmamıza rağmen şampiyon olmak için bunun gerekli olduğunu biliyoruz. Önümüzde Şampiyonlar Ligi var. Orada da galibiyetler almamız lazım. İki kulvarda birden devam ediyoruz mücadelemize.”

Davinson Sanchez: Galip geldiğimiz için çok mutluyuz

“Milli takım tabii ki bir gurur meselesi. Orada ülkeni temsil ediyorsun. Güney Amerika’da çok zor oynamak. Kulübe geldikten sonra da aynı şekilde ülkemizi temsil ediyoruz. Çok üst seviye bir ligden bahsediyoruz. Burada da hazır olmamız gerekiyor. Profesyonel oyuncu olmanın gerekliliklerinden biri de bu. Bence erkenden 10 kişi kalmaları iyi oldu tabii ki. Sonrasında biz fırsatları değerlendiremedik. Ondan sonra gelen golle takım daha fazla mücadele etmek durumunda kaldı. Sonunda galip geldiğimiz için çok mutluyuz. İyi olan kazansın her zaman.”

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı