Süper Lig

“Batshuayi benim için iyi santrfor”

Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR’da yayınlanan “%100 Futbol” programında Beşiktaş – Gaziantep FK maçını analiz etti.

Beşiktaşlı futbolcuların Önder Karaveli’nin göreve gelmesinden sonra yüksek motivasyonda oynadıklarını belirten Rıdvan Dilmen, “Bugünkü maçın karambolde 1-1 bitme ihtimali var mı? Var. Ben Beşiktaş’ın iyi oynamadığını diyebilirim ama oyuncuların yüksek motivasyonunu gördüm. Tabi burada Önder hoca kadar yönetimi de kutlamak lazım. Oyuncuların heyecanını, coşkusunu görüyorum. Kaytaranı, idare edeni pek görmüyorum. Bu işlerde yönetimin de başarılı olduğunu düşünüyorum. Puan olarak geride olabilirler ama takımı tutuyorlar. Sürekli mücadele eden bir takım görüyoruz.” ifadelerini kullandı.  

???? Rıdvan Dilmen: Oyuncularda, Önder Hoca ile yaşanan heyecanı görüyorum. pic.twitter.com/bDwbjrFHzF

“Batshuayi benim için iyi santrfor”

Siyah beyazlı takımın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi’nin çok gol kaçırmasına karşın oyuncuyu beğendiğini dile getiren Dilmen, “Batshuayi ile ilgili Beşiktaşlıların tereddütleri var. Eve çok gol kaçırıyor doğru. 8 gol atmış şimdi ama 28 tane de kaçırdı o da doğru. Zaten Chelsea’de olmamasının sebebi çok gol kaçırması ve ofsayf pozisyonlarına falan dikkat etmemesi. Yoksa temel özellikleri kötü değil oyuncunun. Çoğu kişinin beğendiğini görmedim ama ben de diyorum ki beğeniyorum. Batshuayi benim için iyi santrfor.” dedi.

???? Rıdvan Dilmen: Batshuayi çok gol kaçırıyor ama benim için iyi santrfor. pic.twitter.com/bL3QufcXlU

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı