Süper Lig

Başakşehir’in “Yeşillendiriyoruz” projesine iki ödül

Turuncu-lacivertliler, bu anlamlı projeyle “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” ve “Onur Ödülü” olmak üzere iki ödül aldı. 

Süper Lig ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yeşillendiriyoruz projemiz ile Uluslararası Ekoturizm Ödülleri (TIES Awards)’nde aday gösterildiğimiz “En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi” kategorisinde, ulusal ve uluslararası katılımcıların oyları ile birincilik ödülünün sahibi olduk.

Değerli birçok yerli ve uluslararası marka arasında tek futbol kulübü olarak yer aldığımız oylamada, aynı zamanda projemiz ile jüri tarafından Onur Ödülü’ne de layık görüldük.

Geçtiğimiz sezon iklim krizi ile mücadelede ağaçlandırmanın önemine ve orman yangınlarına dikkat çekmek için alternatif formamızı yeşil renkte tasarlamıştık. Sezon boyunca yürüttüğümüz ‘Yeşillendiriyoruz’ iletişim çalışmaları ile 10.000 tohum topunu doğa ile buluşturduk. Aynı zamanda proje partnerimiz Ecording ile birlikte alınan her formayı bir ağaca dönüştürerek, e-posta üzerinden ilgili kişilere ağaçlarının serüvenini izleme şansı sunduk.

Yeşillendiriyoruz projemizde yer alan başta forma üreticimiz Bilcee, proje partnerimiz Ecording, proje boyunca iletişim çalışmalarımızda bize destek olan ve konuyu en az bizim kadar sahiplenen Fan Token partnerimiz Socios ile aldığı her forma ile doğaya kendi adına bir tohum bırakan taraftarlarımız ve futbolseverler ile mesajı yaymamız için bizlere destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Aldığımız ödülü son 10 gündür orman yangınları ile mücadele içinde olan tüm ülkemiz ile paylaşıyoruz.

2021-22 sezonunda da attığımız her gol başına ekeceğimiz 34 fidan ile cennet vatanımızı yeşillendirmeye devam edeceğiz.

TIES AWARDS HAKKINDA: Resmi adı TIES (The International Ecotourism Society) olup Amerika’da 30 yıl önce kurulmuş olan Ekoturizm Derneği, 15.000 üyesi ve yarım milyon sosyal medya takipçisiyle uluslararası anlamda sürdürülebilir turizm alanında global ölçekli hedefleri bulunan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. “

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı