Süper Lig

Fırtına İstanbul’da kazandı

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadelede Trabzonspor’a galibiyeti getiren golü 79. dakikada Yusuf Sarı attı. 

Ev sahibi takımdan Rafael 90+4’te ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 

Bu sonucun ardından galibiyet serisini 7 maça çıkaran 4. sıradaki Trabzonspor puanını 48’e yükseltti. Üst üste 5 maçtır yenilen Medipol Başakşehir ise 24 puanla 18. sırada kaldı. 

Başakşehir’in, evindeki Trabzonspor serisi sona erdi

 Fatih Terim Stadı’nda Trabzonspor’a 1-0 kaybeden Başakşehir’in serisi sona erdi. Turuncu-lacivertliler, bordo-mavilileri ağırladığı son 7 Süper Lig maçını kaybetmemişti. Başakşehir, evinde rakibine Ocak 2012’den sonra yenildi.

Süper Lig’in 26. haftasında Başakşehir, Trabzonspor’a 1-0 mağlup oldu. Ligdeki galibiyet hasreti 8 maça çıkan turuncu-lacivertlilerde bir seri de sona erdi. Rakibini konuk ettiği son 7 müsabakayı kaybetmeyen İstanbul temsilcisi, 2011-2012 sezonunda 7 Ocak 2012 tarihinde 2-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Karadeniz ekibine kaybetti.

Maçın önemli anları: 

5. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engellendi. Şutu çeken isim Anastasios Bakasetas

24. dakikada Trabzonspor gole yaklaştı. Ekuban’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Yunus Mallı, kaleci Mert’ten topu kurtardı. Açısı daralan Yunus’un altı pas önüne havalandırdığı topa Bakasetas’tan önce Duarte kafayı vurdu ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

35. dakikada Faruk Can Genç ile Deniz Türüç arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruldu. Faulü yapan oyuncu Faruk Can Genç.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 tamamlandı. 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı