Basketbol

Barcelona’da Thomas Heurtel krizi büyüyor

Katalan ekibi, takımdan ayrılması gündemde olan oyuncunun menajeriyle birlikte kulübün arkasından iş çevirdiğini düşünüyor.

Barcelona’da Thomas Heurtel krizi büyüyor. Türk Hava Yolları Avrupa Ligi’nde Anadolu Efes’e mağlup olan Katalan ekibi, Fransız oyuncuyu dönüş yolunda uçağa almadı.

Barcelona, yollarını ayırmak istediği Heurtel’in menajeriyle birlikte kulübün arkasından iş çevirdiğini düşünüyor.

Günlerdir 31 yaşındaki oyun kurucunun Fenerbahçe Beko’ya transfer olacağı yönünde haberler çıkıyordu.

Hatta oyuncu, koçun planlarında yer almasa da Efes maçı için İstanbul’a takımla birlikte seyahat etmek ve “sözde” yeni takımı Fenerbahçe Beko ile görüşmeleri daha rahat sürdürmek istemişti. Ancak işin aslı farklı çıktı.

Barcelona, daha sonrasında Fenerbahçe‘nin Heurtel ile ilgilenmediğini ve oyuncunun Real Madrid ile gizli bir şekilde görüşmeler yürüttüğünü öğrendi.

Heurtel ve menajerlik şirketinin Barcelona ile kontrat feshi için 1 nokta 2 milyon euroya anlaştıktan sonra sezonun geri kalanı için de 500 bin euroya Real Madrid ile söz kestiği ortaya çıktı.

Bu gelişmenin ortaya çıkmasının ardından Fransız oyuncu İspanya’ya dönüş yolunda takım uçağına alınmadı.

İspanyol basını, kontratlı oyuncu olmasına rağmen pandemi ortamında özel uçağa alınmayan Heurtel’in Katalan ekibine dava açacağını yazdı.

Bu gelişme neticesinde Fenerbahçe Beko’dan ayrılan ve Barcelona ile anlaşan Leo Westermann’ın transferi de askıya alındı.

Barcelona, Leo Westermann’ı kadroya katmak için öncelikle Heurtel sorununu halledecek.

Thomas Heurtel, 2014-2017 yılları arasında ülkemizde Anadolu Efes’te de forma giymişti.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı