Süper Lig

Barcelona, Messi ile yollarını neden ayırdı? Yeni açıklama…

Lionel Messi’nin, Barcelona’dan ayrılış süreci ile ilgili ayrıntılar netleşmeye başladı. Konuyla ilgili açıklama Katalan ekibinin finansörlerinden Jose Elias Navarro’dan geldi.

“Yeni bir takım kurmak için Messi ile vedalaşmak zorundaydık”

 Jose Elias Navarro, Lionel Messi ile vedalaşmadan yeni bir takım kurmalarının mümkün olmadığı için böyle bir karar aldıklarını söyledi. 

Barcelona’da yeni bir takım kurmaya ihtiyaçları bulunduğunu belirten Navarro, “Yeniden kazanan bir takım oluşturmak için Messi sonrası bir proje hazırlamak gerekiyordu. Messi varken bunu yapamazdık. Geçen yıl olmasa bu yıl ayrılacaktı. Onu bir yıl önce gönderseydik bize para kazandırabilirdi.’‘ dedi.

“Messi, Barcelona’dan ayrıldığı için ağlamadı”

Jose Elias Navarro, Messi’nin veda töreninde döktüğü gözyaşlarına da değindi. Barcelona finansörü, 34 yaşında yıldızın Katalan kulübünden ayrıldığı için ağlamadığını iddia etti.

Elias, ”Bu hayatın kanunu. Messi, Barcelona’da devam etmediği için değil, bir döngüyü bitirmek üzere olduğu için ağladı.” ifadelerini kullandı.

Arjantinli yıldız Messi, geçen yaz 21 yıllık Barcelona kariyerini noktalayarak Fransız ekibi Paris Saint Germain’e (PSG) transfer olmuştu.
 

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı