Süper Lig

Bakan Bak’tan Beşiktaş’a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, futbolda Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan 62. Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Trabzonspor’u yenerek şampiyon olan Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Finalde mücadele eden Trabzonspor’u da mücadelesinden dolayı kutluyorum. Her iki kulübümüze gelecek sezon başarılar diliyorum.”

TFF’den tebrik mesajı

Federasyonun resmi internet sitesinde yer alan tebrik mesajında, “Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan final müsabakasında rakibi Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek 62. Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş’ı kutlar; bu başarılarından dolayı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ı, yönetim kurulu üyelerini, teknik heyeti, futbolcuları ve Beşiktaş camiasını tebrik eder; önümüzdeki sezon ülkemizi temsil edecekleri UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda başarılar dileriz.

Ayrıca, finale kadar yükselme başarısı gösteren Trabzonspor’a da önümüzdeki sezon ülkemizi temsil edecekleri UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı