Biyografi

Arda Günder

Arda Günder son dönemde Fenerbahçe takımı alt yapısına transfer olduğu yönünde haberler ile gündeme gelmiştir. Genç isim hakkında merak edilenler. Kısaca futbol kariyeri, biyografi ve hayatı.

Arda Günder Gençlerbirliği Futbol Kulübü alt yapısında top koşturmaktadır. Genç futbolcu geleceğin Arda Güler’i olarak gösterilmektedir. Arda Güler‘i kendisi için idol olarak gördüğünü belirten Günder için, Arda Güler’de geçtiğimiz dönem bir video yayınlamış ve Başarılarının devamını dilerim kardeşim açıklamasında bulunmuştur.

Arda Günder aslen Ankara doğumludur. Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde dünyaya gelmiştir.

Arda Günder 14 yaşındadır, doğum tarihi 11 Nisan 2009, burcu koç, doğum yeri Ankara.

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden olan Arda Güler’e benzetilmektedir. Futbol stili, tekniği ve oyun zekası üst düzey olan Günder için geleceğin Arda Güler’i denmektedir.

Kısaca Kariyeri, Hayatı:

2009 Ankara doğumlu Günder, TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Spor Kulübü U14 takımında forma giymektedir. Deyimi yerindeyse raket gibi bir sol ayağa sahip olan genç futbolcu, forvet arkası, orta saha ve sağ açık gibi mevkilerde forma giymektedir.

Futbol dünyasında son dönemde, dikkat çeken genç futbolcu için Fenerbahçe’nin devrede olduğu belirtilmektedir. Resmi instagram hesabı @ardagunder10 ‘dur. Paylaşılan videolarda attığı goller, yaptığı asistler futbol severler tarafından tam not almıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı