Futbol

Antalyaspor, deplasmanda zorlanıyor

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig’in 32’nci haftasında pazar günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı takım ligde dış sahada oynadığı maçlarda galip gelmekte zorlanıyor. Akdeniz temsilcisi 15 dış saha maçında sadece 2 galibiyet elde ederken, 9 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Deplasmanda 2 galibiyet

Antalyaspor, deplasmanda oynadığı maçlar içerisinde sadece Göztepe (1-0) ve Gençlerbirliği (1-0) karşısında galibiyet aldı. Kırmızı beyazlılar, sezonun ilk devresinde oynadığı Beşiktaş (1-1), Kasımpaşa (2-2), BB Erzurumspor (2-2), Demir Grup Sivasspor (0-0), Galatasaray (0-0), İttifak Holding Konyaspor (0-0), sezonun ikinci devresinde oynadığı Yukatel Denizlispor (1-1), Gaziantep FK (0-0) ve Fenerbahçe (1-1) maçlarında beraberlik aldı. Akdeniz temsilcisi, Yeni Malatya (1-0), Medipol Başakşehir (5-1), Çaykur Rizespor (2-1) ve Aytemiz Alanyaspor (4-0) maçlarını ise kaybetti.

Deplasmanda en çok berabere kalan takım

Kırmızı beyazlılar, ligde aldığı 9 deplasman beraberliği ile bu alanda zirvede yer alıyor. Antalyaspor’u 7 dış saha beraberliği ile Sivasspor, 6’şar beraberlikle Yeni Malatyaspor, Fatih Karagümrük, Gaziantep FK ve Trabzonspor takip etti.

Dış sahada en az gol atan 2. takım

Fraport TAV Antalyaspor, deplasmanda oynadığı maçlarda gol atmada da sıkıntı yaşıyor. Antalyaspor, 15 deplasman maçında rakip takımlara sadece 11 gol atabildi. Kırmızı beyazlılar bu alanda, 14 deplasman maçında sadece 9 gol atan başkent temsilcisi Gençlerbirliği’nin ardından 2’nci sırada yer alıyor. Antalyaspor, dış saha maçlarında ise kalesinde 19 gole engel olamadı.

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı