Süper Lig

Andrea Poli Antalyaspor’da

Fraport TAV Antalyaspor transferde hız kesmiyor. Gün içinde 23 yaşındaki ABD’li santrfor Haji Wright’ı kadrosuna katan ve 34 yaşındaki Rus oyuncu Fedor Kudriashov ile yeniden anlaşma sağlayan Akdeniz temsilcisi, gece saatlerinde bir transferini daha duyurdu.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan videolu paylaşımda, “Kulübümüz Andrea Poli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Daha önce Inter ve Milan’da da forma giyen Poli için Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde düzenlenen imza törenine Antalyaspor Asbaşkanı Ramazan Karabulut katıldı.

Bu sezon Antalyaspor’un 10’uncu transferi

İmza töreninde konuşan Karabulut, Fraport TAV Antalyaspor’un bu sezon 10’uncu dış transferini gerçekleştirdiğini kaydetti. Karabulut, “Bu sezon bir transfer için 10’uncu kez futbolseverlerin ve taraftarımızın karşısındayız. İtalya’da 300’ün üzerinde üst düzey maç oynamış, Inter, Milan gibi kulüplerin formasını terletmiş, İtalya A Milli takım formasını giyme başarısını elde etmiş Andrea Poli ile 3 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Antalyaspor’a ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Poli: “Forza Antalyaspor”

Andrea Poli ise Antalya’da olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, “Herkese merhaba. Benim için burada bulunmak büyük bir onur ve zevk. Hayatımdaki yeni bir maceraya başlayacağım için mutlu ve heyecanlıyım. Forza Antalyaspor” diye konuştu.

Transferin gerçekleşmesi için herkesin önemli bir çaba harcadığını anlatan merkez orta saha oyuncusu, “Öncelikle sayın başkana, yönetim kurulu üyelerine ve buradaki herkese bana bu şansı verdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Umuyorum ki burada takım olarak kazanabildiğimiz kadar çok maç kazanırız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Akdeniz ekibi, Poli transferini sosyal medyadan bir video ile duyurdu. Videoda İtalyan futbolcunun uçakla Antalya Havalimanı’na gelişi, gittiği restoranda servis edilen spagetti yerine Antalya’nın ünlü lezzetleri köfte ile piyaz istemesi ve Türkçe olarak “Önce kırmızı-beyaz sonra köfte piyaz” ifadesi yer aldı.

???????? Andrea Poli, ”Önce kırmızı beyaz, sonra köfte piyaz!”

???? Hoş Geldin Andrea Poli

Kulübümüz Andrea Poli ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcumuza hoş geldin der, kırmızı-beyaz armamız altında başarılar dileriz. @AP16Official #FraportTAVAntalyaspor pic.twitter.com/bQzW3QAPHf

Etiketler
İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı